Cast
FORMACIÓ SOBRE EINES DE GESTIÓ

 

 

 

 

 

 

 

PROTECCIÓ DE DADES (RGPD) I LSSI 

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, en nom d'Aula de Millora (Titular Jordi de la Fuente Escudero, amb NIF 40993458Y) tractem la informació que ens facilita amb per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Aula de Millora estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Així mateix, li fem saber que per la simple visualització d'aquest avís no entendrem que ens ha atorgat la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats. Si desitja que li mantinguem informat dels nostres productes i serveis, hem de disposar de la seva autorització de forma expressa, clara i inequívoca.

A efectes del art. 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s'informa als usuaris de la pàgina web que el titular de la mateixa és AULA DE MILLORA (de la qual és responsable Jordi de la Fuente Escudero), amb domicili social a Gran Via de les Corts Catalanes, 1176 bis 1er 2a 08020 Barcelona, amb NIF núm. 40993458Y.

AULA DE MILLORA fa servir el nom de domini www.aulademillora.com per a la seva identificació a Internet
, així com altres dominis vinculats (www.consultorjf.com, www.consultoriso.es, www.amlearning.eu).

El nostre web es troba lliure de cookies.

En cas de desitjar contactar amb nosaltres poden fer-ho a l'adreça postal indicada o a través del compte de correu electrònic
info@aulademillora.com

PATENTS I MARQUES

La marca AULA DE MILLORA i el seu logotip estan enregistrats amb nº M 2945042 a la OEPM, conforme allò establert a la Ley 17/2001 i Real Decreto 867/2002.

INTERVENCIÓ AMBIENTAL (LEGALITZACIÓ D'ACTIVITATS)

L'activitat i instal·lacions d'AULA DE MILLORA es troben legalitzades d'acord amb la normativa aplicable, havent estat considerada segons annexos de l'Ordenança OMAIIA de Barcelona, com "Acadèmia", tramitació que consta amb Núm. Registre 0607748-0 i Núm. Expedient 10-2010-0620.

AUTOPROTECCIÓ

Les instal·lacions del centre docent AULA DE MILLORA, queden fora de l'abast d'aplicació del Decret 30/2015 sobre autoprotecció (tant pel perfil d'usuaris, l'aforament, la baixa altura d'evacuació i en no ser una ludoteca ni una llar d'infants). Per tant, no procedeix l'homologació del pla d'autoprotecció davant l'administració en matèria de protecció civil. Tot i això, disposem de tècnic competent acreditat per a elaborar plans d'autoprotecció, per tal de garantir que el nostre pla d'autoprotecció propi té prou qualitat, així com per si cal fer algun pla homologat per algun esdeveniment puntual lligat als nostres cursos.  

FITXA DE L'ACADÈMIA:

 

Nom comercial:

AULA DE MILLORA (marca reg)

 

Titular activitat:

Jordi de la Fuente Escudero

 

Ubicació:

Gran Via de les Corts Catalanes

Nº 1176 bis 

Pis 1er Porta 2a

 

Expedient d'activitat a l'Ajuntament de

Barcelona:

 

Nº 10-2010-0620